Push builds not showing on Travis dashboard

Hi,

I’m new to Travis-ci and I got my Android deployment all setup without conditions. Now I want to make sure deployment only happens when a certain tag is pushed, but I can’t seem to figure out how this is suppose to work (no examples I could find and documentation isn’t very clear on it)?

This is the Github URL i’m testing Travis-CI on:


Actually I just figured out that the code above is working! But it’s not showing up on the Travis dashboard when it’s running. However I do get a slack notification that the build is succeeded and uploaded to Fabric.


This is an example build but it doesn’t contain the “build only when tag is pushed” part. I can’t link to a specific build that does the “build only on tag push” because it doesn’t show up in the dashboard.
https://travis-ci.com/sping/guild-ci-test-projects/builds/129100263

Well when I use the current .travis.yml file, and push a tag I get a slack notification that Fastlane made a build but I don’t see it on the Travis Dashboard anywhere. Maybe my travis.yml file is incorrect or something?

Actually I just figured out that the code above is working! But it’s not showing up on the Travis dashboard when it’s running. However I do get a slack notification that the build is succeeded and uploaded to Fabric.

Any idea why this is not showing up on the Travis dashboard as a running job?

When reporting problems, please include relevant build URLs. Thanks.

Hi BanzaiMan,

Sorry for the late reply, but what build URLs do you mean exactly? This is the Github URL i’m testing Travis-CI on:

I’ve also updated my travis script so iOS builds are also working (from the same repo) on the travisci branch

thx!

Like this, for example.

https://travis-ci.com/sping/guild-ci-test-projects/builds/129100263

Hi BanzaiMan,

Thx I know that now for the future when I need support! That build you linked too is not containing the “build only when tag is pushed” part. I can’t link to a specific build that does the “build only on tag push” because it doesn’t show up in the dashboard

Hi,

Well when I use the current .travis.yml file, and push a tag I get a slack notification that Fastlane made a build but I don’t see it on the Travis Dashboard anywhere. Maybe my travis.yml file is incorrect or something?

Thx!

Check https://travis-ci.com/sping/guild-ci-test-projects/requests

Imprint